Your.Online (voorheen: TWS) is een Pan-Europese partij met zeer veel Nederlandse webhosting bedrijven in de portfolio. Eigenlijk kent de portfolio twee

Op het moment van schrijven heeft TWS maar liefst 40 webhosting bedrijven in Nederland onder beheer. Deze zijn nu wel ondergebracht in een aantal grotere labels: Gandi.net, Yourhosting, Versio, Savvi, O2switch, Nexylan Hosting, Shockmedia en Axarnet. (bron)

Bij Webhosters.nl wilde wij eens goed kijken naar de ratings van de bedrijven van alle hosting groepen, de eerste partij die we wilden onderzoeken is TWS  Your Online.

De beste webhosting bedrijven van TWS volgens Webhosters.nl

Als je in de portfolio van TWS kijkt dan komen de volgende webhosting bedrijven naar boven met de beste ratings, wij hebben alleen de webhosting bedrijven genomen met minimaal 10 ratings. Als we deze voorwaarden niet hadden gedaan zou Savvii het beste uit de groep komen met 5x een 5.0 rating.

#1 – Sohosted

SoHosted had bijna 2000 reviews en daarbij was het gros enorm tevreden, SoHosted is nu onderdeel van Yourhosting geworden.

#2 – Argeweb

Argeweb heeft in het verleden veel overnames gehad, eerst werd Argeweb overgenomen door KPN, en in 2019 heeft TWS Argeweb weer van KPN overgenomen. Dit heeft de ratings niet veel goed gedaan. Nu is Argeweb ook onderdeel van Yourhosting.

#3 – Realhosting

De website webhosters.n was ooit zelf gehost bij Realhosting, wij waren daar tevreden. Nu is Realhosting onderdeel van Yourhosting.

#4 – Versio

Versio heeft best wel wat uitzonderlijke eigenschappen die er ook voor zorgen dat klanten een hoge tevredenheid hebben. Waarschijnlijk eigenschappen als het zelf uitkiezen van servers en de mogelijkheid om automatische verlenging uit te zetten. Versio is een label binnen Your.Online.

#5 – De Heeg

De Heeg is natuurlijk een oeroude partij al uit 1999! Nu onderdeel van Yourhosting.nl geworden.

Zijn overnames van een groep als TWS altijd positief?

Dat is zeker niet het geval. Er zijn ook ratings die onder druk staan na overnames van hosting groepen en dus ook van overnames door TWS, zelf viel het ons op dat het hostingbedrijf Neostrada (onderdeel van TWS) de laatste maanden veel negatieve reviews binnen krijgt.

Overigens niet alleen op Webhosters maar ook op Trustpilot en Kiyoh heeft Neostrada ladingen aan negatieve reviews. Iets wat wij zeer jammer vinden.

Dit vinden wij als liefhebbers van webhosting toch wel een zorgelijke trend wat niet zou mogen gebeuren en waar een TWS toch wel zorg zou moeten dragen voor een goede afloop van al die hosting consumenten. Prijzen verhogen, support verminderen en dan maar hopen dat consumenten ’toch’ blijven hangen is echt korte termijn denken en beschadigt het vertrouwen van consumenten in de Nederlandse hosting industrie.

PCextreme gaat verder als Versio

Ook kwam vandaag de volgende update binnen: PCextreme gaat verder als Versio, wat dit precies gaat inhouden voor alle PCextreme klanten weten we nog niet, maar we hopen vanzelfsprekend dat dit allemaal goed en soepeltjes verloopt voor alle webhosting klanten.

Deze review van Total Webhosting Solutions is de eerste in onze serie waarin we ingaan op alle hosting groeperingen die we in Nederland rijk zijn, in deze serie willen we zowel positieve als negatieve punten belichten. 

Bron